Gaura hota Bucuresti si Ilfov       0766.537.291 / 0766.485.689

Sant beton. Utilizari :

Un sant in beton poate avea diverse intrebuintari , cele mai intalnite fiind : sant in beton pentru instalatii sanitare , sant  beton pentru instalatii electrice , sant in beton pentru instalatii termice si climatizare. Santurile in beton se pot realiza la adancimi si latimi mari,  in functie de cerintele lucrarii si sunt executate cu ajutorul tehnologiei diamantate de taiere a betonului. Praful produs in timpul taierii se colecteaza cu ajutorul unui aspirator industrial adaptat pentru astfel de lucrari.

 

Sant in beton pentru instalatii sanitare

Santurile in beton pentru instalatiile sanitare pot folosi atat la ingroparea unor tevi de scurgere  , cat si pentru ascunderea in zid a  unor tevi de alimentare cu apa acolo unde este nevoie.

Sant in caramida pentru instalatii sanitare

Santul in caramida pentru instalatii sanitare indeplineste acelasi rol de ascundere a tevilor instalatiilor sanitare in zid. Ca si la beton , se efectueaza tot prin taiere diamantata. 

 

Sant in beton pentru instalatii electrice

Santurile in beton pentru instalatii electrice servesc la ascunderea in zid , planseu sau pardoseala a diverselor circuite electrice ale unei instalatii electrice. Santurile se realizeaza prin decupare diamantata a betonului la o adancime si latime de 1-5 cm in functie de cerintele lucrarii.

Sant in caramida pentru instalatii electrice

Santul in caramida pentru instalatii electrice se executa in functie de specificatiile lucrarii de electrica. Poate folosi la ascunderea in zid a circuitelor electrice, a cablurilor UTP pentru internet, a circuitelor pentru : alarma , telefonie. interfon, video si audio, etc. 

 

Sant in beton pentru instalatii termice si climatizare

Santurile in beton pentru instalatiile de climatizare si termice folosesc la ascunderea tevilor prin care circula agentul termic intre elementele  instalatiei. Adancimea si latimea acestor santuri in beton se ajusteaza in functie de cerintele lucrarii 

Sant in caramida pentru instalatii termice si climatizare

Aceasi tehnologie diamantata se foloseste si in cazul efectuarii unui sant in caramida , cu aceleasi specificatii ca si la santul in beton