Gaura hota Bucuresti si Ilfov       0766.537.291 / 0766.485.689

Gaura centrala termica prin carotare beton.

Gaura centrala termica  pentru montarea kit-ului de evacuare in beton, caramida sau bca.

 

 

Diametru gaura centrala termica

Gaurile pentru kit-ul de evacuare al centralei termice pot avea diametrul  cuprins intre 70 mm si  200 mm. La cerere pot fi efectuate gauri in beton , gauri in caramida sau gauri in bca si la alte diametre.

 

 

Gaura in beton pentru centrala termica

Gaura in beton pentru centrala termica se efectueaza fara praf sau vibratii cu ajutorul tehnologiei diamantate. Zgomotul produs este asemanator cu celui de aspirator mai puternic.

Gaura prin carotare are marginea bine conturata, betonul din jurul gaurii nefiind afectat.Carotarea in beton nu produce vibratii si taie armatura din zid. Apa folosita in procesul de carotare se colecteaza cu un aspirator special.

 

 

Gaura in caramida pentru centrala termica

Gaura in caramida  pentru centrala termica se efectueaza fie prin carotare umeda diamantata , fie prin carotare diamantata uscata.

Carotare umeda caramida

Carotarea umeda nu produce praf, insa necesita practicarea unei gauri de prindere al suportului carotei si introducerea unui diblu in aceasta gaura cu diametrul de 20 mm. Acest diblu ramane in perete, la suprafata acestuia, putand fi acoperit. 

Carotare uscata caramida

Carotarea uscata poate produce putin praf, insa are avantaj in cazul in care peretele de caramida este placat cu izolant termic sau perete fals tip rigips pentru ca nu afecteaza aceasta izolatie sau placare.

 

 

 

Gaura in BCA pentru centrala termica

Gaura in BCA pentru kit-ul de evacuare al centralei termice se efectueaza numai prin carotare uscata. Gaura iese perfect conturata, zidul nu se sparge si nu se crapa.

Atentie! 

Nu se  poate monta niciun suport de carotiera pe un perete fals tip rigips sau pe o izolatie termica - indiferent de tipul acesteia- din cauza fortelor implicate in procesul de gaurire, forte care ar smulge suportul in timpul gauririi ducand la raniri serioase ale echipei de lucru si/sau avarierea echipamentelor de carotat. Pentru aceste situatii speciale avem alte metode cu care putem face gaurile.