Gaura hota Bucuresti si Ilfov       0766.537.291 / 0766.485.689

Gaura hota

Gaura hota | montaj hota bucatarie

Gaura hota  prin carotare beton .

 

           Gaura hota | Gaura de hota isi dovedeste utilitatea in momentul cand filtrele unei hote nu isi mai fac datoria . Prin gaura de hota cu diametrul cuprins intre 122 mm si 162 mm , gazele arse si aburii se evacueaza foarte usor si intr-o mare masura de catre orice hota moderna de bucatarie.

 

Comandati o gaura pentru hota ! 

           Economisiti bani  prin renuntarea la filtrele de recirculatie , filtre ce trebuiesc schimbate periodic .

 

Gaura hota in beton, caramida sau BCA in Bucuresti

 

          Executam gauri in beton   pentru gaura hota prin carotare umeda diamantata . Aceasta tehnologie permite executarea unei gauri in beton fara a produce praf sau vibratii . Apa folosita la procesul de gaurire este colectata cu ajutorul unui aspirator special . Gaura de hota executata prin carotare beton nu fisureaza betonul si decupeaza perfect fatada cladirii la iesirea din peretele de beton . In cazul in care pe peretele exterior unde se realizeaza gaura pentru hota aveti izolatie termica aceasta se decupeaza perfect la iesirea carotei diamantate din zid . Pentru o gaura de hota executata rapid si curat , metoda " carotare beton " este de departe cea mai potrivita metoda .

 

  

gaura-hota-119 gaura-hota-221 gaura-hota-237 gaura-hota-215 gaura-hota-236 

  

Google+

 Gaura hota gauri beton carotare beton gaura hota  bucatarie gaura pentru hota gaura hota beton gaura hotei gaura de hota gaura centrala termica . Gaura hota prin carotare beton . Montaj hota bucatarie . Tehnologie diamantata ce permite executarea unei gauri de hota fara praf zgomot sau vibratii .  Gaura hota Bucuresti. Montaj hota de bucatarie Bucuresti gaura hota , gauri beton , carotare beton , gaura hota bucatarie , gaura pentru hota , gaura hota beton , gaura hotei , gaura de hota , gaura centrala termica